Facaderensning
image003
image001
image002

Forlæng levetiden en facaderens i Vejle, Kolding  og nu også Århus..

På samme måde som fliser og et tag kan bliver ramt af uønskede belægninger, bliver din facade også udsat for alger og lav. Det bevirker, at facaden ikke står vedligeholdt og kan være svære at bekæmpe. Det kræver ofte professionel hjælp med godkendte produkter. Vi står altid klar med at hjælpe vores kunder med facaderens i Vejle og omegnen. Så kontakt os i dag – og modtag et uforpligtende tilbud!

Se vores SKARPE PRIS sektion længere nede på siden, for komplet pris oversigt. 

Ring til os på +45 40 36 48 36 eller skriv til os på 123algefri@123algefri.dk

Udover at belægningerne på facaden gør, at din facade fremstår beskidt og misvedligeholdt, kan det også påvirke din facade negativt. Eksempelvis samler belægningernes rødder væske til sig. På den måde fungerer det som en svamp, som hele tiden lader vand sive ind i din facade, som kan give frostsprængninger og revnedannelser.

Din facades levetid forkortes altså markant, hvis du blot lader belægningerne blive siddende, og samtidigt ser det ikke godt ud. Forlæng levetiden og forny udseendet af din facade med en facaderens i Vejle – Vi kører også i Kolding, Horsens, Fredericia, Middelfart, Århus og i resten af Jylland. Vi står klar til at hjælpe med problemet kontakt os på 40 36 48 36.