Fliserens Kolding – SKARP PRIS 25,00 pr. m2

Skal du bruge en fliserens i Kolding eller omegn? Så du kommet til det rette sted. Uanset størrelsen af projektet, så kan vi løse opgaven for dig! Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud på rensning af dine fliser.

Se vores SKARPE PRIS sektion længere nede på siden, for komplet pris oversigt. 

Mange års erfaring med fliserens i Kolding og omegn

123algefri består af et professionelt team med mange års erfaring. Vi har hjulpet mange privatpersoner og virksomheder med fjerning af alger og flisepest, som sætter sig i fliserne. Hvis du skal afholde et arrangement på terrassen, forhaven eller noget helt tredje, så sørger vi for det står kniv skarpt.

Ønsker du en enkelt fliserensning eller vil du have besøg af os flere gange årligt? Vi skræddersyet en abonnementsløsning til dig, som stemmer overens med dine ønsker og behov. Selvom terrassen ikke bruges lige så ofte, uden for sommerperioden, så det stadig godt løbende, at få renset sine fliser, så der ikke fremkommer langvarige skader, som ikke kan repareres.

Professionel rensning af dine fliser

Vi foretager rensning af fliser i Kolding, Vejle, Horsens, Fredericia, Århus og Middelfart, samt alle byer her imellem. Vi forlader aldrig et projekt før kunden er tilfreds med resultatet. Vi har udført mange fliserensninger for vores kunder gennem årene, med stor tilfredshed til følge.

Lyder dette interessant for dig eller din virksomhed, så du altid velkommen til at kontakte os, og modtage et stærkt tilbud på fliserensning. Du vil blive mødt af nogle energiske, glade fagfolk, som er klar til at gennemfører din ønsker.

Kontakt os uforpligtende, hvis du har nogle spørgsmål til vores services

Du altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller bare ønsker at booke tid til behandlingen.

Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald på: 40 36 48 36

Se vores unikke tilbud på rensning af fliser herunder!