Fliserens Fredericia – KANON PRIS 25,00 pr. m2

Fliserens i Fredericia og omegn – kunne din terrasse, forhave m.m. bruge en professionel fliserens? Vi har stor erfaring med fjerning af alger og flisepest, så dine fliser bliver så gode, som nye. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud på rensning af dine fliser.

Se vores SKARPE PRIS sektion længere nede på siden, for komplet pris oversigt. 

Professionel fliserens i Fredericia og omegn

Vi er en erfaren virksomhed i branchen, som gennem tiden har udført fliserensning for mange forskellige kunder, med stor tilfredshed til følge. Uanset om i har en flise- eller træterrasse, så kan vi hjælpe jer.

Ønsker i en abonnements løsning eller et enkelt besøg fra os? Vi kan finde en løsning, som passer til jeres ønsker og behov. Vi forlader aldrig en kunde, før de er tilfredse med slutresultatet.

Lyder dette interessant for jer, så kan i enten udfylde kontaktformularen eller ringe til os på +45 40 36 48 36.

Miljøvenlige produkter til rensning af fliser

Til rensning af dine fliser bruger vi altid miljøvenlige produkter, så vi passer på miljøet, samtidig med vi klargøre dine fliser.

Se vores forskellige efterårstilbud nedenstående, og hvis du har nogen spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte os!

Anmod om et godt tilbud her

Har du spørgsmål til os eller ønsker du et tilbud kan du kontakte os her under på mail, eller på telefonen +45 40 36 48 36.