Fliserens Horsens – UTROLIG PRIS 25,00 pr. m2

Din ekspert i fliserens i Horsens og omegn! Kunne dine fliser trænge til en professionel rensning? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Se vores SKARPE PRIS sektion længere nede på siden, for komplet pris oversigt. 

Abonnementsordning eller enkelt fliserensning i Horsens eller omegn

Vi skræddersyer vores løsninger, så de stemmer overens med jeres ønsker og behov. Så uanset om i ønsker en engangsydelse, månedlig eller årligt abonnement, så kan vi hjælpe jer. Kontakte os uforpligtende, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker et godt tilbud på rensning af fliser i Horsens eller omegn.

Vi kører i Kolding, Fredericia, Horsens, Århus og alle byer der i mellem. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Så du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring i branchen, og har gennem tiden udført et utal af fliserensninger for både private- og erhvervspersoner. Uanset om det terrassen i baghaven eller fliserne i forhaven, så kan vi få det til at ligne, at det er så godt, som nyt!

Miljøvenlige produkter til rensning af fliser

Miljøvenlige produkter er essentielt, når man udfører rensning af fliser. Vi skal ikke skade miljøet mere end nødvendigt, når der findes miljøvenlige produkter på markedet. Få opfrisket din terrasse, uden at skade miljøet i dag.

Se vores forskellige efterårstilbud nedenstående, og hvis du har nogen spørgsmål, så du altid velkommen til at kontakte os!

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i Horsens eller omegn

Har du spørgsmål til os eller ønsker du et tilbud kan du kontakte os her under på mail, eller på telefonen +45 40 36 48 36